220IMG_9842

Ha árajánlatot vagy bárminemű információt szeretnél kérni, esetleg ha kérdésed van munkával vagy fotózással kapcsolatban, a jobb oldalt lévő email küldő panelt kitöltve egyszerűen küldhetsz nekem üzenetet.Kérlek próbáld meg minél részletesebben leírni a kérdést vagy problémát, hogy hatékonyabban tudjak segíteni.Minden hozzám érkezett üzenetet elolvasok, és válaszolok rá, amint időm engedi.

Please correct form

Kötelező *

Blog

Filter by

Katgóriák

RSS

TRIPODCAST 82. ADÁS – Felkészülés a VOLT-ra

tripodcastlogok
Benedek tolja a fesztivál szezont, én pedig az esküvőket, a hét elején szerencsére azért sikerült felvennünk egy gyors adást még a VOLT fesztivál előtt, ahol Benedek éppen szorgosan koptatja a fényképezőgép zárszerkezetét. A fesztivál fotózásra való felkészülésről beszélgettünk, vakuzásról, hosszú záridőről, továbbá szóba került a lifestyle fotózás, az elvárások kezelése, és Facebook oldal kérdések.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Szemerey Bence fesztivál fotói
VOLT fesztivál fotói
Basil Vargas
Derren Versoza

TRIPODCAST 81. ADÁS – Hamburger face to face

tripodcastlogok
Ezen a héten egy budapesti hamburgerezőből jelentkezünk, teljesen átélve a street életérzést, megspékelve a háttérzajokkal és a hozzá tartozó atmoszférával. Vendégünk ezúttal Tábori Ádám volt, aki jelenleg a BKF fotográfia szakán koptatja az iskola padokat, emellett sokat fotózik analógra, túravezetőként is dolgozik, ahová mindig visz fényképezőgépet is, ráadásul mindenféle riportfotózásokat is csinál. Mindezeken felül pedig 365 projektet is vezet, amit lassan sikeresen zárhat. Eszközök terén beszélgettünk az új Sigma 24-35-ről, a Leica Q-ról és a Nikon D750-ről is.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Ádám 365 projektje
Ádám Instagramja
Ádám aktuális munkája az Indexnek 1.
Ádám aktuális munkája az Indexnek 2.
Pelican táskák
Sigma 24-35
Nikon D750
Szín Folt Café Podcast
Szín Folt Café Podcast iTunes
Viclondonban Podcast
Breed Podcast
Matt Day Photo
Temesi Ádám werkvideói vimeo-n
Keegan Allen a Leica-ról

Annamaria Pap

Az Annamaria Pap nevű táska márkának fotóztam egy anyagot nemrég, végre ezek a képek is eljutottak a blogra, sorry hogy mostanában nem nagyon posztoltam, igyekszem bepótolni a lemaradásom :)
Stylist: Hajnal Fockter
Sminkes: Brush
Haj: Gabriella Illyés
Modellek:
Lea – Art Models
Janette – Avantage Models
Trixie – Avantage Models

Kattra mint mindig, a képek nagyobbak lesznek! :) Direkt vannak lekicsinyítve, mert nem tudom kinek mekkora monitorja van, akinek nagy van, és látni akarja őket nagyban is, az kattintson! :)

IMG_6840 IMG_6749 IMG_7074IMG_6576 IMG_6821 IMG_6684 IMG_6558 IMG_7264 IMG_7197IMG_6762 IMG_6729 IMG_7597 IMG_7343 IMG_7554

Lea

Nemrég fotóztam egy táskamárkának, azokat a képeket szerintem napokon belül kirakom a blogra is, viszont előtte úgy gondoltam hogy megosztom ezt az egy képet amit már a fotózás után készítettem Lea-ról, aki az Art Models modellje.
A Tripodcast legutóbbi adásában beszélgettünk az éjszakai fotózásról, valahol erre gondoltam hogy milyen hangulatot adhatnak az éjszakai fények és milyen nehézségeket. A fények teljes egészében kizárólag az utcai fényekből állnak, viszont nagyon érdekes hogy minden fény különböző színhőmérsékletű ami szerintem tök sokat hozzáad az egészhez, viszont nehézség, hogy sokat kellett visszahúzni a sárga fényű lámpa színét.
Kicsiben raktam be a képet hogy kis monitoron is normálisan vágatlanul láthassátok, de ha rákattintotok, megnyílik nagyban is :)IMG_7674

Twentees – BBQ Party

A 2Face után újabb klippet forgattunk Guba Gergővel a Twentees-nek. Az újonnan megjelent albumukon az első számra, a BBQ Party című zenére esett a választásuk. A zenekar mindenképp valami bulizós, feelgood klippet akart készíttetni erre a számra. Több opció után(pl. szórakozóhely,nyaraló) végül a vízpartot választottuk helyszínnek, mert úgy gondoltuk hogy például a tábortűz és a homokos vízpart tökéletesen adja a nyári kiruccanás érzését. A tűznél való sütögetés reflektál a szám címére, viszont ahogy a dalszöveg is utal rá, ez nem egy igazi, autentikus barbeque party, és a klipp sem igazán erről szól, hanem inkább egy közös kiruccanást, egy baráti összejövetelt, és egy jó bulit mutat be, amiben egyébként olyan emberek szerepelnek akik a való életben is barátok. Az emberek összegyűjtése és az elején megjelenő autó beszerezése külön kihívás volt de megugrottuk mert tudtuk hogy mindenképp kell ez az autó az előre felvázolt elképzeléseink megvalósításához.

Nem is szaporítom tovább a szót, itt a klipp, nézzétek meg újra és újra! :)

Werkfotó sajnos nincs sok mert nem nagyon volt időnk fotózgatni is még amellett hogy kettő, esetenként három kamerával forgattunk egyszerre.

IMG_6289IMG_6339 IMG_6309IMG_6343 IMG_6314 IMG_6345 IMG_6290 IMG_6296 IMG_6300