220IMG_9842

Ha árajánlatot vagy bárminemű információt szeretnél kérni, esetleg ha kérdésed van munkával vagy fotózással kapcsolatban, a jobb oldalt lévő email küldő panelt kitöltve egyszerűen küldhetsz nekem üzenetet.Kérlek próbáld meg minél részletesebben leírni a kérdést vagy problémát, hogy hatékonyabban tudjak segíteni.Minden hozzám érkezett üzenetet elolvasok, és válaszolok rá, amint időm engedi.

Please correct form

Kötelező *

Blog

Filter by

Katgóriák

RSS

TRIPODCAST 66. ADÁS – QUINTESSENCE OF LIFE

tripodcastlogok

Több, mint két hónap után újra jelentkezünk! A mai adásban meséltünk arról, hogy mi történt velünk a legutóbbi jelentkezésünk óta. Benedek először beszámolt róla, hogy miért hagyta abba a 365-ös projektjét, majd mesélt arról, hogy elkezdett filmre is fotózni, valamint két legújabb sorozatát is bemutatta. Ezután én beszéltem a legújabb társamról, a Fuji X100-ról és annak balesetéről. A fotókönyvek világába is belekóstoltunk egy keveset, és feltettük a kérdést, hogy vajon érdemes-e csak fekete fehérben fotózni. Az adásban egy eseményre is felhívtuk a figyelmeteket, most hétvégén lesz a Filmes Fotózás világnapja és Budapesten lesz egy csudijó rendezvény. Részletekért hallgassátok meg az adást!

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Analóg Café
Analóg fotózás világnapja
Monostori Ernő 365 projektje
Födemesi Attila 365 projektje
Lana Del Rey+Fuji X100
MinimallyMinimal
MinimallyMinimal X100 review
MM Extended Review
MM X100 Monochrome
Pro Bestfotókönyv
Fotókönyv készítő, Mac-re
Varga Benedek Spotify

Napi hangulatkép

DSCF1233

Ass

DSCF0435

Napi hangulatkép

Rég volt blogposzt, gondoltam rakok ki egy hangulatos képet :)

IMG_1267

Highlights of Hungary végeredmény

Kis kihagyás után visszatértem a bloghoz, a legutóbbi blogposztomban még a szavazásra kértelek titeket, most pedig a Highlighs of Hungary végeredményét közlöm. A díjátadó stílusosan az egyik jelölt helyszínen, a Kocka bárban zajlott. Természetesen nem szerettük volna kihagyni az eseményt, ezért a hat tagú csapatból hárman felutaztunk. Egyáltalán nem tudtuk előre, hogy mi várható, milyen helyezést értünk el, vagy hogy egyáltalán értünk-e el bármit is. Az első 10 helyezettet mutatták be, szóval tudtuk, hogy ha lesz valami, akkor az első tízben benne vagyunk, ami már önmagában nagyon jó. Aztán elkezdett fokozódni az adrenalin szintünk, ugyanis visszafelé számoltak, és szépen lassan előkerültek a 10-es listában olyan projektek, akikre álmunkban sem gondoltunk volna, hogy leelőzünk. A Menjek/Maradjak: New York például egyértelműen a kedvenceink közé tartozott, aztán hatodik helyen a Punnany Massif 10 éves jubileumnál néztünk még össze, hogy lehet, hogy leelőztük a Punnany-t? Aztán ötödik helynél a BP Shopnál ugyanez. Végül nagy izgalmak közepette a harmadik helyen szólítottak minket, levetítették a Szeged Timelapse-et, mi pedig büzkén átvettük a díjat, és elképesztően örültünk a dobogós helynek. A dologhoz hozzátartozik még, hogy miénk volt az egyetlen vidéki projekt.
Itt pózolunk a díjjal:
1723718_633628670017903_991479847_nFotó: Talabér Géza

Itt pedig nézzük a vetítést:

1932706_633490200031750_457115725_oFotó: Talabér Géza

A Highlights of Hungary első 10 helyezettje:

1.    On The Spot
2.    Ma este Színház
3.    Szeged Time Lapse 2013
4.    Merényi Bicycles
5.    BP Shop
6.    Punnany Massif 10 éves jubileum
7.    Budapest100
8.    Hosszúlépés. Járunk?
9.    Menjek/Maradjak: New York
10.  BS nagyszínpad installáció

Köszönjük mindenkinek, aki szavazott ránk!

A táblát kitettük a falra a stúdióban, azonban előtte lefotóztam:IMG_8748
IMG_8737

A tábla fotózását egyébként végigkövethettétek Instagramon, Gergő és az én profilomon. Mostanában eléggé rászoktunk, szóval érdemes minket követni, mert sok hasonló anyag lesz még, amit csak Instagramra teszünk ki.

Stílusosan csináltunk például egy Timelapse-et a fotózásból:

Végül néhány további cikk, ahol írtak a Highlights of Hungary-ről, illetve a Szeged Timelapse-ről az esemény után:
VS.hu
HG.hu
HypeAndHyper
mno.hu
Szeged Café
Délmagyar